Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetTrump izražava zabrinutost zbog trenutne situacije u Bijeloj kući

Trump izražava zabrinutost zbog trenutne situacije u Bijeloj kući

U nedavnom intervjuu za Fox Business, Donald Trump je iskazao svoju zabrinutost oko trenutne političke situacije u Bijeloj kući. Izjavio je kako je “zabrinut zbog nekompetentnosti ljudi koji obnašaju funkcije”. Trump je naglasio kako se strahuje od mogućnosti trećeg svjetskog rata.

Treći svjetski rat pod Bidenovim vođstvom?

Trump je rekao, “Zabrinut sam zbog mogućnosti trećeg svjetskog rata prije nego što dođem do Bijele kuće”. Ova izjava naglašava njegovu zabrinutost zbog globalne sigurnosti.

Pristup predsjednika Bidena

Također, Trump se osvrnuo na trenutna dešavanja na Bliskom istoku. Njegovo mišljenje je da je Bidenov pristup jedan od glavnih uzroka trenutne krize.

“Iranski ajatolah Ali Khameni nema poštovanja prema Bidenu”, kazao je Trump. Ove riječi potkrepljuju njegovu kritiku prema trenutnoj administraciji i njenoj vanjskoj politici.

Trumpov budući plan

Trump je ponovio svoj stav da se treći svjetski rat neće dogoditi ako on bude ponovno izabran za predsjednika. Njegova retorika ukazuje na to da se nastavlja boriti za povratak u Bijelu kuću s jasnom porukom o globalnoj stabilnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -