Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVSidni Svini: Nova Holivudska zvijezda koja ne odustaje od golih scena

Sidni Svini: Nova Holivudska zvijezda koja ne odustaje od golih scena

Sidni Svini, mlada glumica koja je oduševila gledatelje u serijama “Beli lots” i “Euforija”, prozvana je novim “seks simbolom” Holivuda. Njene zanosne obline i talent privukli su pažnju mnogih, a obožavaoci s nestrpljenjem očekuju njene nove nastupe.

Izjava o snimanju golih scena

U nedavnom intervjuu za Hollywood Reporter, Sidni je izjavila kako ne planira odustati od snimanja golih scena. Iako se smatra prepoznatom u industriji, ističe važnost rasprave o razlikama između glumica i uloga koje tumače. Publika često zaboravlja ovu razliku, što vodi do pogrešnih pretpostavki o njenom privatnom životu.

Koordinatori intimnosti na setu

Glumica je pohvalila rad koordinatora intimnosti, uspoređujući ih s kaskaderima. Ovi stručnjaci osiguravaju sigurnost za glumce prilikom snimanja scena koje uključuju golotinju. Svini naglašava kako je važno da svi učesnici daju pristanak, stvarajući time sigurno radno okruženje.

Izazovi u Holivudu

Unatoč uspjehu, Sidni se osjeća kao “autsajder” unutar Holivuda, što odražava surovost industrije. Mnogi se izazovi i pritisci suočavaju s mladim talentima. Svini je jednom prilikom otkrila kako je kao tinejdžerica razmišljala o smanjenju grudi, ali se na kraju odlučila za prihvatanje vlastitog tijela.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -