Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzThomas Ceccon: Zlatni plivač kojeg obožavaju fanovi

Thomas Ceccon: Zlatni plivač kojeg obožavaju fanovi

Italijanski plivač Thomas Ceccon priredio je spektakl na Olimpijadi, gdje je svoju reprezentaciju doveo do bronzane medalje u muškoj štafeti na 4×100 metara slobodno. Ovaj uspjeh dogodio se 27. jula, a nekoliko dana kasnije, Ceccon je osvojio i zlatnu medalju u disciplini 100 metara leđno.

Fanovi oduševljeni njegovim izgledom

Nedugo nakon njegovih sportskih uspjeha, društvene mreže su preplavili snimci koji su osvojili milionske preglede. Fanovi su izrazili svoje oduševljenje atraktivnim izgledom ovog talentovanog plivača.

Komentari poput “Najljepši muškarac kojeg sam ikada vidjela” i “Fenomenalan je” potvrdili su da Ceccon privlači pažnju ne samo svojim sportskim postignućima, već i šarmom.

Samopouzdanje i porijeklo

Thomas je u intervjuu za Rai Italia podijelio svoje misli o samopouzdanju. Odrastao je u sportskoj porodici, što ga je dodatno motiviralo. Njegova majka, Gioia, renomirana je šampionka u klizanju, dok je otac bio petobojac u vojsci.

U razgovoru sa svojim trenerom Albertom, Ceccon je imao jasnu viziju svog cilja. “Da pobijedim na Olimpijskim igrama” bio je njegov san koji ga je vodio kroz sve izazove.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -