Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometDani Olmo uživa na luksuznoj jahti s djevojkom Laurom Schmidt

Dani Olmo uživa na luksuznoj jahti s djevojkom Laurom Schmidt

Dani Olmo, mladi fudbaler iz Španije, zatečen je kako uživa na luksuznoj jahti na Kornatima. Njegova djevojka, Laura Schmidt, bila je uz njega, dok su se opuštali u jednom od restorana. Ova romantična scena privukla je pažnju, posebno među obožavateljima.

Olmo i Laura: TikTok zvijezda

Laura Schmidt, poznata njemačka influencerica, nije nepoznanica u svijetu društvenih mreža. Postala je prava zvijezda TikToka zahvaljujući svom burnom ljubavnom životu i pratiocima iz cijelog svijeta. Olmo i Schmidt često dijele svoje trenutke sa putovanja, a njihova ljubavna priča inspirira mnoge.

Izlasci na Ibizi i novi imidž

Prije predivnog odmora u Hrvatskoj, Olmo se zabavljao na Ibizi sa svojim prijateljima. Ovaj vikend mijenjao je imidž, jer su on i njegovi prijatelji ofarbali kosu. Na društvenim mrežama pohvalio se novim izgledom, koji je izazvao lavinu komentara i reakcija.

Transferne spekulacije

Iako njegovo srce očigledno uživa, poslovni život mu donosi i dodatne izazove. Olmo je navodno pristao na transfer iz RB Leipziga u Barcelonu. Međutim, njemački klub odbio je drugu ponudu Katalonaca od 55 miliona eura, uključujući bonuse. Čini se da Olmo ostaje fokusiran na svoju karijeru dok uživa u ljubavi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -