Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVKolin Huver otkriva poruke svoje knjige "Priča završava s nama" u intervjuu...

Kolin Huver otkriva poruke svoje knjige “Priča završava s nama” u intervjuu za Dnevni avaz


Razgovor s autoricom

U sutrašnjem izdanju najtiražnijeg dnevnog lista u Bosni i Hercegovini, “Dnevnog avaza”, čitatelji će moći pročitati intervju s Kolin Huver (Colleen Hoover). Ova talentovana autorica je poznata po svom bestselleru “Priča završava s nama” (It Ends with Us), koji je nedavno dobio i filmsku adaptaciju. Huver je podijelila svoje misli o zlostavljanju i ljudskoj prirodi, u cilju dubljeg razumijevanja života svojih likova.

Knjiga kao alat za razumijevanje

Kao što je Kolin izjavila, “Napisala sam knjigu da bih majku bolje razumjela.” Ova rečenica otkriva stvarnu dubinu njenog djela. Huver smatra da mnogi ljudi, koji nikada nisu iskusili zlostavljanje, imaju iskrivljenu percepciju ovih situacija. “To mi se nikada neće dogoditi,” često je lažna sigurnost, kako ona naglašava. Ova knjiga donosi slojeve emocija i odnosa, otkrivajući koliko ljudi često vole onoga koji ih povređuje.

Filmska premijera u kinima

Film zasnovan na njenoj knjizi imat će svoju premijeru u Bosni i Hercegovini od 8. avgusta. “C2 Film“, službeni zastupnik studija “Sony“ za našu zemlju, potvrđuje da će film biti prikazan istovremeno s američkom premijerom. Ova adaptacija je očekivana i privlači veliku pažnju publike.

Ne propustite sutrašnje izdanje “Dnevnog avaza” u kojem ćemo objaviti više o onome što nam je Kolin Huver otkrila.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -