Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzAnja Bla i Breskvica oduševile fanove zajedničkim snimkom u Budvi

Anja Bla i Breskvica oduševile fanove zajedničkim snimkom u Budvi

Influencerka Anja Bla nedavno je otputovala u Budvu gdje se susrela sa popularnom pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Njihov zajednički video nasmijao je mnogobrojne fanove. Anja je poznata po svojoj ljubavi prema putovanjima, a posebno uživa u odmoru na moru.

Putovanja i raskid

Nakon raskida sa influenserom Bakom Prasetom, Anja često njeguje luksuzna putovanja. Nedavno je boravila u Španiji, a zatim se uputila na crnogorsko primorje. U Budvi je uživala u odličnim provodima, a jednom prilikom je imala priliku prisustvovati nastupu Anđele Breskvica.

Zabava i iznenađenja

Anđela je nastupala u kafiću i stvorila odličnu atmosferu. Anjini storiji na društvenim mrežama dokazali su koliko je zabava bila uspješna. Ipak, pravi hit među fanovima bio je snimak gdje su Anja i Breskvica pokušavale pozirati. Anja je shvatila da snima, što je izazvalo smijeh i oduševljenje.

Reakcije fanova

Video je postao popularan na TikToku, gdje su korisnici komentirali: “Duo koji nismo znali da nam treba.” Mnogi su ih opisivali kao “prelepe”, “prave kraljice”, što pokazuje koliko su fanovi oduševljeni ovim druženjem.

Veze i zabavne drame

Iznenađenje za fanove dodatno je pojačano činjenicom da su njihovi bivši momci, Baka Prase i Vojaž, nedavno snimili pesmu zajedno, kao i humanitarni video. Svi su se pitali kako će se ovo odraziti na njihove bivše djevojke.

Sve u svemu, spoj Anje i Breskvica izazvao je veliki interes i dodatno pojačao pažnju fanova.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -