Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSandra Afrika oduševila provokativnim izdanjem i intrigantnom izjavom

Sandra Afrika oduševila provokativnim izdanjem i intrigantnom izjavom

Provokativno izdanje na društvenim mrežama

Pevačica Sandra Afrika ponovo je zapalila društvene mreže. Ovaj put to je učinila provokativnim izdanjem u minijaturnom kupaćem kostimu. Njena tetovaža između grudi dodatno je privukla pažnju fanova.

Nezamjenjiva atraktivnost

Već godinama, Sandra važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi. Svojim brzim hitovima i izgledom osvaja srca mnogih. Njen posljednji video, u kojem igra na jahti u crvenom bikiniju, oduševio je pratioce.

Nov izgled i zapaženi komentari

Nakon crvenog bikinija, Sandra se presvukla u crni kupaći koji je istakao njene atribute. Uz kupaći je nosila žutu košulju i žuto-crnu maramu. Njene objave izazvale su lavinu komentara. “Prelepa si lepa devojko” bilo je samo jedno od brojnih oduševljenja njenih obožavatelja.

Intrigantna izjava u emisiji

Osim provokativnih objava, Sandra je nedavno privukla pažnju i svojom izjavom. Tokom gostovanja u emisiji „Ami G show“, otkrila je kako je uhvatila bivšeg dečka s drugom devojkom. Ova situacija je dodatno stvorila interesovanje kod javnosti.

Pevačica je iskreno podijelila svoje iskustvo. „Pozvonila sam, a ona je otvorila vrata samo u donjem vešu“, rekla je Sandra, dodajući kako je to bila devojka sa javne scene.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -