Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzTanja Savić najavljuje veliki koncert u Beogradskoj areni i otkriva odnos s...

Tanja Savić najavljuje veliki koncert u Beogradskoj areni i otkriva odnos s kolegicama

Pjevačica Tanja Savić ljeto provodi radno, pripremajući se za veliki solistički koncert u Beogradskoj areni. U razgovoru je otkrila kako su joj kolege čestitale na ovom značajnom događaju.

Kolege čestitaju Tanjinom uspjehu

Tanja je kroz smijeh izjavila: “Ma, sigurno su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu. Svi su potrčali, majke mi moje!” Ova izjava dodatno naglašava njen optimizam i dobru atmosferu među kolegama.

Odnos sa Slavicom Ćukteraš

Pjevačica je izdvojila Slavicu Ćukteraš kao prvo ime koje joj je čestitalo. “Slavica je najviše potrčala!”, rekla je Tanja, ističući njihov prijateljski odnos. Iako su ranije postojale glasine o njihovim nesuglasicama, one su nedavno dokazale da su obnovile prijateljstvo.

Podrška među izvođačima

Tanja Savić je naglasila da se uvijek raduje uspjehu svojih kolega. “Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspjehu,” dodala je pjevačica. Ovim izjavama pokazuje važnost podrške unutar muzičke industrije.

Kako Tanja nastavlja svoje pripreme za koncert, ostaje da vidimo hoće li se Slavica javiti i dati svoj komentar na ovu situaciju. Njihov odnos bio je predmet spekulacija, ali njihove akcije govore više od riječi.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -