Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometBorac i PAOK se suočavaju u uzbudljivom revanšu kvalifikacija za Ligu prvaka

Borac i PAOK se suočavaju u uzbudljivom revanšu kvalifikacija za Ligu prvaka

U večerašnjim uzbudljivim kvalifikacijama za Ligu prvaka, Borac dočekuje PAOK na svom terenu. Utakmica se igra pod budnim okom nizozemskih sudija. Glavni sudija je Sander van der Eijk, a njegove pomoćnike čine Rens Bluemink i Dyon Fikkert. Četvrti sudija je Alex Bos, dok su VAR sudije Dennis Higler i Ingmar Oostrom.

Borac bez Mladena Žižovića

Beogradski tim ne može računati na trenera Mladena Žižovića, koji je dobio crveni karton u prošloj utakmici protiv Egnatije. Njegovo mjesto na klupi zauzet će prvi pomoćnik Bojan Puzigaća. Zajedno sa Razvanom Lucescu, Puzigaća je odabrao startne postave za večerašnji duel.

Startne postave Borca i PAOK-a

Ekipa Borca večeras će nastupiti u sljedećem sastavu: Šiškovski, Kvržić, Meijers, Carolina, Herrera; Grahovac, Skorup, Kulašin, Savić, Vuković; Lukić. Na klupi ostaju Milićević, Pejović, Pihler, Hasukić, Hrelja, Đajić, Subić, Čavić, Vranješ, Šušić, Karaklajić, i Marčetić.

PAOK se predstavlja u sastavu: Kotarski; Jonny, Troost-Ekong, Koulierakis, Baba; Ozdoev, Schwaab, Despodov, Murg, Taison; Brandon. Na klupi su Tsiftsis, Camara, Michailidis, Tsingaras, Konstantelias, Živković, Kedziora, Vierinha, Sastre, Thymianis i Rafa Soares.

Tok utakmice na Klix.ba

Želimo dobrodošlicu svim čitateljima na našu platformu Klix.ba, gdje pratimo tijek revanša Borca i PAOK-a. Ovaj dvoboj nosi veliki značaj za naš tim.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -