Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzJennifer Lopez u središtu skandala: Ljutnja na paparazze usred glasina o razvodu

Jennifer Lopez u središtu skandala: Ljutnja na paparazze usred glasina o razvodu

Jennifer Lopez trenutno privlači pažnju medija zbog svojih problema u braku s Benom Affleckom. Glasine o razvodu postaju sve jače, a par je vjenčanje imao 2022. godine. Čini se da se njihova ljubavna priča suočava s teškim vremenima.

Izlazak sa djecom i incident s paparazzima

Dok su se špekulacije o razlazu intenzivirale, Jennifer je primijećena kako uživa sa svojom djecom. Izašla je s njima na sladoled u Hamptonsu, New York. Međutim, taj privatan trenutak ubrzo je prekinut dolaskom paparazza.

Reakcija Jennifer Lopez

Na društvenim mrežama osvanuli su snimci gdje Jennifer gubi strpljenje zbog prevelikog prisustva medija. Pokušala je zaštititi svoju djecu od znatiželjnih kamera. Na snimku se jasno čuje kako ljutito traži od paparazza da se odmaknu od njih.

“Odmaknite se od mene i djece”, rekla je, a zatim je ponovila zahtjev povišenim tonom. Ovaj incident pokazuje koliko je važna privatnost i sigurnost za nju kao majku.

Stavovi javnosti o vezi

Ljudi su podijeljeni u mišljenju o ovom paru. Dok neki navijaju za njihovu ljubav, drugi vjeruju da je neka vrsta razdvojenosti neizbježna. Kako će se situacija razvijati, ostaje da vidimo.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -