Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportF1Perez ostaje u Red Bull Racingu unatoč kritikama i lošim rezultatima

Perez ostaje u Red Bull Racingu unatoč kritikama i lošim rezultatima

Meksikanac Sergio Perez nastavlja vožnju za Red Bull Racing unatoč brojnim kritikama i slabim rezultatima. Formu vozača pratimo već duže vrijeme, a spekulacije o njegovom eventualnom zamjenjivanju su dominirale posljednjim danima.

Položaj u poretku vozača

Perez zaostaje 146 bodova iza svog timskog kolege Maxa Verstappena, koji se nalazi na vrhu poretka vozača. Njegove posljednje uspješne utrke datiraju još od Kine, dok su rezultati omogućili ekipi McLaren da priđe Red Bull Racingu na 42 boda.

Kritike i izazovi za Pereza

Christian Horner, šef tima, iskazivao je nezadovoljstvo zbog Perezove forme. Također, Helmut Marko, savjetnik Red Bulla, nedavno je razgovarao sa vozačima o situaciji. Očekivano, odlučeno je da Perez ostane u timu i nakon ljetne pauze.

Strategija za poboljšanje forme

Ekipa planira dodatne mjere kako bi pomogla Mexikancu da se bolje osjeća u svom bolidu. Red Bull vjeruje u njegove sposobnosti, s obzirom na to da je prošle sezone bio viceprvak. U sljedećim danima radit će se na strategiji koja će izvrsiti pritisak na njegovu formu.

Šansa za Ricciarda i Tsunodu

Ova odluka ostavlja više prostora za Daniela Ricciarda i Yukija Tsunodu da se dokažu. Njihovo uspjelo predstavljanje može otvoriti vrata za potencijalnu promociju u glavni tim.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -