Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVDženifer Aniston uzburkala strasti: Snimak s crnim uljem izazvao lavinu reakcija

Dženifer Aniston uzburkala strasti: Snimak s crnim uljem izazvao lavinu reakcija

Glumica Dženifer Aniston uznemirila je brojne fanove kada su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima je polivena crnom tečnošću.

Uzbudljiv moment s protesta

Na spornim kadrovima, Aniston stoji na ulicama Njujorka usred protesta, kada joj neko iz mase iznenada prosipa kofu punu crnog ulja. Reakcija bijesne glumice nije bila blaga, što je izazvalo bijes njenih fanova koji su počeli ostavljati ljutite komentare na društvenim mrežama.

Razočaranje ili olakšanje?

Ipak, ubrzo nakon incidenta uslijedilo je veliko olakšanje. Otkriveno je da se radi o snimanju nove sezone serijala “The Morning Show”. U sceni koja podsjeća na protest, Aniston, koja igra lik Aleks Levi, bila je potpuno prekrivena crnom tečnošću.

Produkcija četvrte sezone

Ranije ovog mjeseca, Dženifer je potvrdila početak produkcije četvrte sezone. Na društvenim mrežama objavila je sliku sa kolegom i koleginicama, svi u gotovo identičnim teksas odjevnim kombinacijama.

Uspon serije “The Morning Show”

“The Morning Show” prati živote novinara na izmišljenoj stanici “UBA”. Mnoge lične i profesionalne borbe likova doprinijele su velikom uspjehu serije od njene premijere 2019. godine.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -