Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometOsigurajte Ulaznice za Utakmicu Nizozemska - Bosna i Hercegovina

Osigurajte Ulaznice za Utakmicu Nizozemska – Bosna i Hercegovina

Detalji o Ulaznicama

Navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine koji žele prisustvovati utakmici protiv Nizozemske mogu obezbijediti ulaznice putem NS BiH. Cijena ulaznice za navijački blok iznosi 35 KM. Traženi kontakt za kupovinu ulaznica je e-mail [email protected].

Pravila Kupovine

Sa jednog e-maila moguće je kupiti maksimalno pet ulaznica. Kako biste obezbijedili svoje ulaznice, potrebno je poslati ime i prezime, datum i mjesto rođenja, broj pasoša i državljanstvo. Organizatori upozoravaju sve navijače da dostavljaju tačne podatke. Ulaznice će biti personalizovane i glasit će na ime posjetioca.

Period Rezervacije i Kupovine

Rezervacija i kupovina ulaznica odvijat će se od 5. do 14. avgusta. Nakon ovog perioda, ulaznice neće biti dostupne putem NS BiH. Umjesto toga, biće moguće kupiti ih samo preko ovlaštenog distributera Mađarske fudbalske federacije.

Podaci o Utakmici

Utakmica prvog kola UEFA A lige nacija između Nizozemske i Bosne i Hercegovine održaće se 7. septembra 2024. godine. Utakmica je zakazana za 20:45 sati na Philips stadionu u Eindhovenu. Ulaznice se mogu takođe kuhiti putem ovlaštenog distributera FA Holandije putem navedene povezane stranice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -