Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaPožar kod Tučepa: Dramatična situacija i poziv u pomoć vatrogascima

Požar kod Tučepa: Dramatična situacija i poziv u pomoć vatrogascima

Dramatična scena u Tučepima

Kako izvještavaju hrvatski mediji, požar se naglo širi od Tučepa prema okolnim područjima. Na teren su odmah izašli vatrogasci iz Vranjica, Imotskog, Zagvozda, Kučića i Omiša. Njihova pomoć je ključna kako bi se spriječilo dalje širenje vatre.

Izjave načelnika Ante Čobrnića

Načelnik Tučepa, Ante Čobrnić, oglasio se povodom situacije, ističući da je ona izuzetno teška. “Čim je vatra buknula, otišao sam autom do Čovića kako bih pružio potporu vatrogascima. Vatra se brzo razbuktala i iznenada sam se našao u opasnosti”, rekao je Čobrnić za Slobodnu Dalmaciju.

Povijest događaja

Dramatičnih trenutaka je bilo mnogo. Čobrnić je opisao kako mu je vatra uhvatila automobil, koji je izgorio u nekoliko minuta. Čitava situacija izgledala je poput filmske scene, a on je trenutke proveden u vatrenom obruču opisao kao potpuno šokantne.

Informacije o požaru

Požar je izbio oko 20:15 minuta, a prema informacijama iz Županijskog vatrogasnog centra Splitsko-dalmatinske županije, gori trava i makija. Vjetar dodatno otežava situaciju, uzrokujući širenje vatre prema drugim područjima.

Svi pozivaju na oprez, a vatrogasci neumorno rade kako bi zaštitili stanovništvo i imovinu. Ostanite informirani o razvoju situacije.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -