Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLuna Đogani Oduševila Porodicu Svojim Kulinarskim Umećem

Luna Đogani Oduševila Porodicu Svojim Kulinarskim Umećem

Luna Đogani, poznata influenserka i bivša rijaliti zvezda, pokazala je svoje kulinarske vještine u kuhinji. Ovaj put je oduševila supruga Marka Miljkovića i svog oca, Gagija Đoganija. Luna i Marko uživaju u ljubavnoj vezi dužoj od šest godina, a njihov skladan porodični život krase dvije ćerke, Mija i Lana.

Kulinarska Avantura u Porodici Đogani

Luna često dijeli detalje iz svog života na društvenim mrežama, posebno na Jutjub kanalu „Sikter Tube“. Mlada mama je aktivna i na Instagramu, gdje njeni fanovi prate njene svakodnevne aktivnosti. Iako je više puta naglasila kako nije vješt u kuhanju, očigledno je da puno radi na svojim kulinarskim vještinama.

Marko se Pohvalio na Instagramu

Marko je nedavno podijelio fotografiju savršeno posluženog kineskog ručka, koji je Luna pripremila za njih dvoje i Gagija. „Ženče sprema kineze za medalju“, napisao je Miljković uz sliku. Luna se ubrzo javila i na svom profilu, pohvalivši se praznim tanjirima nakon svog specijaliteta.

Pohvale i Razvoj Kulinarskih Vještina

Ovo nije prvi put da Luna impresionira svojim kulinarskim umjećem. Nedavno je podijelila recept za kinesku hranu, a čak je svojima pripremala i musaku. Naglašava da postaje žena kakvu Marko zaslužuje, a njena trud i napredak su očigledni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -