Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzPreminula talentirana glumica Erica Chantal Ash nakon borbe s rakom

Preminula talentirana glumica Erica Chantal Ash nakon borbe s rakom

Vijest o smrti Erice Chantal Ash potvrdio je CNN. Preminula je nakon duge i hrabre borbe s rakom. Njen trag imat će poseban značaj za mnoge koji su je poznavali.

Izjava porodice

“Duboko smo ožalošćeni što moramo objaviti da je preminula naša voljena kćer, sestra i prijateljica”, izjavila je njena majka Diann Ash. “Erica je bila nevjerovatna žena i talentirana zabavljačica. Dirnula je nebrojene živote svojom britkom duhovitošću i ljubavlju prema životu”, dodala je njena majka.

Karijera Erice Ash

Erica Ash imala je dugogodišnju karijeru u zabavnoj industriji. Njene prve uloge uključivale su serije “The Big Gay Sketch Show”, “Real Husbands of Hollywood” i “MADtv”. No, pravi uspjeh došao je 2013. godine kada je postala poznata ulogom Kendre Brooks u petom dijelu franšize “Scary Movie”.

Dodatni projekti

Osim toga, Erica se pojavila u nekoliko epizoda policijske drame “Shades of Blue”, koju je vodila Jennifer Lopez. Također je bila dio Starzove serije “Survivor's Remorse”. Neki od filmova u kojima je nastupila uključuju “Jean of the Joneses”, “Uncle Drew”, i “Violet”.

Posljednji radovi

Nedavno je glumila u Netflixovoj horror komediji “We Have a Ghost”, koja je objavljena 2023. godine. Njen talent i doprinos umjetnosti ostat će zauvijek zapamćeni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -