Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzĐina Džinović otkrila detalje o svom ljubavnom životu na društvenim mrežama!

Đina Džinović otkrila detalje o svom ljubavnom životu na društvenim mrežama!

Đina Džinović, kćerka poznatih Harisa i Meline Džinović, sve više privlači pažnju javnosti. Njena prisutnost na društvenim mrežama je zapažena, posebno na Instagramu, gdje je prati više od 130 hiljada ljudi. Đina redovno dijeli dijelove svog svakodnevnog života, pokazujući svoj stil i luksuzni način života.

Romantična proslava rođendana

Posljednja destinacija koju je posjetila sa svojim dečkom je francuska rivijera. Iako Dijina nerijetko dijeli detalje iz svog privatnog života, njen ljubavni život ostao je pomalo misterija. Do sada je uglavnom skrivala svog izabranika, prekrivajući njegovu facu emotikonima na objavljenim fotografijama.

Osjećaj ljubavi na otvorenom moru

Međutim, Đina je sada odlučila podijeliti jedan poseban trenutak. Na društvenim mrežama je postavila romantičnu fotografiju poljupca s dečkom na brodu, uz poruku: “Srećan rođendan ljubavi!” Ovaj iskreni trenutak oduševio je njene fanove.

Nakon plovidbe, uslijedila je romantična večera u jednom restoranu. Đina je podijelila trenutak kada je njen dečko duvao svjećice na torti, čime je dodatno naglasila njihovu povezanost. Njihova ljubavna priča tako postaje sve zanimljivija za javnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -