Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometLegendarni fudbaleri na obilježavanju 30 godina FK Drina 93

Legendarni fudbaleri na obilježavanju 30 godina FK Drina 93

U subotu, 2. augusta, u Sapni će se odigrati prijateljski susret u čast 30-godišnjice postojanja FK Drina 93. Ovaj događaj okuplja legendarne reprezentativce koji su igrali kroz razne generacije, uključujući i one koji su osigurali plasman na Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Obilježavanje važnog jubileja

Sve to organizuje Rešid Halilović, sportski ambasador BiH, poznat po brojnim humanim sportskim manifestacijama. Godinama živi u Linzu, a sada se odlučio vratiti u rodni kraj kako bi zajedno s bivšim igračima obilježio tri decenije bh. fudbala.

Dolazak zvijezda nogometne scene

Mnogi poznati fudbaleri najavili su svoj dolazak, uključujući Vlatka Glavaša, Elvira Bolića, Mehmeda Baždarevića i Nermina Šabića. Učesnici ovog susreta, poput Kenana Hasagića i Daria Damjanovića, obećavaju nezaboravan trenutak za sve navijače.

Legende FK Drina 93

FK Drina 93 tokom svoje povijesti pružao je platformu za mnoge talente. Igrači poput Muratovića, Hamzića, Kahrimanovića i Limića ostavili su neizbrisiv trag. Ovaj susret je savršena prilika da njihova dostignuća budu ponovo proslavljena.

Sportski entuzijasti, ne propustite priliku da podržite svoje legende i uživate u fudbalskoj atmosferi koja će ispuniti Sapnu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -