Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLjetovanje poznatih bh. voditeljica: Pjesak, sunce i zavidne figure

Ljetovanje poznatih bh. voditeljica: Pjesak, sunce i zavidne figure

Sezona ljetovanja je u punom jeku, a poznate bh. voditeljice već uživaju na moru. Neke od njih su preletjele okean i u potrazi su za savršenim mjestom za odmor. Dok se sunčaju, na društvenim mrežama dijele fotografije i trenutke sa odmora.

Vanja Semić uživa u opuštanju

Vanja Semić, voditeljica TVSA, trenutno se opušta na obali. Poznata po svojoj top figuri, započela je odmor na Jahorini, a zatim se preselila na more. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju s plaže, uz poruku o opuštanju.

Elegancija Lejle Durmo

Lejla Durmo, voditeljica BHT 1, pokazala je svoju zavidnu figuru na plaži. Ova lijepa voditeljica uživa u odmoru i dijeli trenutke s pratiteljima, koji su navikli na njen elegantan stil.

Dejana Rosuljaš u opuštajućem raspoloženju

Dejana Rosuljaš, koja živi između Sarajeva i Beograda, uživa u morskim radostima. Dijeli trenutke sa sinom svoje sestre, uživajući u prirodi i opisujući svoje iskustvo kao “so na koži i pijesak pod stopalima”.

Milica Blagojević-Kokotović na crnogorskom primorju

Milica Blagojević-Kokotović, voditeljica Nove BH, provodi vrijeme sa svojim partnerom na crnogorskoj obali. Na društvenim mrežama objavila je sliku koja prikazuje njeno savršeno modno izdanje za plažu.

Nora Šahinpašić uživa u Italiji

Nora Šahinpašić, voditeljica vremenske prognoze na OBN televiziji, ovog ljeta otkrila je ljubav u Italiji. Njeni pratioci uživaju u njenim slikama koje osvajaju srca mnogih.

Zvezdana Stojaković i njeni trbušni mišići

Zvezdana Stojaković, takođe voditeljica BHT 1, privlači pažnju svojim isklesanim trbušnim mišićima dok odmara u Ulcinju i Trogiru. Njene fotografije izazvale su veliki interes među pratiteljima.

Minela Jašar-Opardija: Od Maldiva do Njujorka

Minela Jašar-Opardija, voditeljica N1 televizije, poznata je po ljubavi prema putovanjima. Ove godine dijelila je prekrasne kadrove s odmora u Njujorku, inspirirajući svoje pratitelje na putovanja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -