Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaDresscode proslavlja godišnjicu s popustima do 50%

Dresscode proslavlja godišnjicu s popustima do 50%

Dresscode je sinonim za vrhunsku eleganciju i sofisticirani dizajn. S posvećenošću vrhunskom kvalitetu, ova prodavnica omogućava svakome da izrazi svoju autentičnost putem mode. Ove godine, Dresscode slavi prvu godišnjicu svojih poslovnica, a tim povodom najavljuje posebne popuste.

Nagrada za vjernost kupaca

Od 1. do 3. augusta, Dresscode nagrađuje vjernost svojih kupaca sa popustima do 50% u svim poslovnicama. Dodatna rođendanska sniženja donose 20% popusta na nesniženu kolekciju. Ova akcija je dostupna u prodavnicama na Međunarodnom aerodromu Sarajevo i u Bingo City Centru u Tuzli.

Odijelo kao vječni klasik

Kako se ljetna sezona bliži kraju, mnogi će se vraćati u ured. U toj potrazi za idealnim poslovnim odjevnim kombinacijama, odijelo se izdvaja kao vječni klasik. Dresscode nudi jedinstvena odijela koja su savršen izbor za modernu ženu i muškarca.

Modni utjecaji kroz historiju

Zanimljivo je da su odijela iz muškog prešla u ženski ormar u prvoj polovini prošlog stoljeća. Veliki dizajneri poput Coco Chanel i Yves Saint Laurenta postavili su temelje onoga što danas smatramo poslovnom modom. Njihovi klasici su i dalje inspiracija mnogim brendovima.

Posjetite Dresscode

Ne propustite priliku da obnovite svoju poslovnu garderobu. Posjetite Dresscode u Sarajevu, Tuzli, Tešnju ili Bugojnu i pronađite savršeno odijelo ili drugi modni komad.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -