Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzUki Q šokirala pratioce novom promjenom izgleda!

Uki Q šokirala pratioce novom promjenom izgleda!

Una Kablar, poznata kao Uki Q, iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama. Ova popularna tiktokerka podelila je svoju novu frizuru koja je izazvala divljenje mnogih.

Uki Q postaje crna ljepotica

Nakon mnogo eksperimenata sa bojama kose, Uki Q je odlučila da pređe na crnu boju. Njen dug i raskošan frizer sada je zablistao u punom sjaju. Brojni komentari ispod njenih objava govore o oduševljenju fanova. Mnogi su je uporedili sa popularnim likom iz serije „Porodica Adams“.

Specifičan stil i ljubav prema tetovažama

Ova influenserka ističe se svojim upečatljivim stilom i ljubavlju prema tetovažama. Uki Q ima zavidan broj tetovaža i nedavno je počela i da se bavi tetoviranjem. Često dijeli savjete o modi i vlastitim iskustvima sa svojim pratiocima.

Brendirane torbice i modni izričaj

Uki Q je poznata po velikoj strasti prema brendiranim torbama. Ove modne dodatne ne propušta u svom ormaru. Ističe da novac najradije troši na modne aksesoare. Ovaj detalj dodatno doprinosi njenom jedinstvenom izgledu.

Njena nova frizura nije prošla nezapaženo, a pratitelji su se brzo slili s komplimentima. „Izgledaš baš moćno!“, „Brutalno ti stoji“ neki su od komentara. Uki Q se definitivno zna kako izazvati pažnju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -