Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometAC Milan potpisuje Pavlovića i očekuje Emersona Royal-a

AC Milan potpisuje Pavlovića i očekuje Emersona Royal-a

Italijanski stručnjak za transfere, Fabrizio Romano, otkrio je da će redove AC Milana pojačati Strahinja Pavlović i Emerson Royal. Ova dva igrača predstavljaju značajna pojačanja za Rossonere u novoj sezoni.

Transfer Strahinje Pavlovića iz Salzburga

Salzburg i AC Milan konačno su postigli dogovor o transferu Pavlovića. Za srbijanskog centralnog braniča, austrijski klub će primiti oko 18 miliona eura. Ovaj transfer označava važan korak za Pavlovića, koji je izrazio snažnu želju da se pridruži Milanu.

Očekivanja od Emersona Royal-a

Emerson Royal, koji je otpisan u Tottenhamu, također je na putu ka Milanu. On je dogovorio lične uslove, dok se preostaje dogovoriti o obeštećenju između klubova. AC Milan je optimističan da će pregovori biti završeni uspješno tokom narednih dana.

Finalizacija transfera

Danas će se održati sastanak između predstavnika klubova, gdje bi transfer Pavlovića trebao biti konačno potvrđen. Ako sve prođe kako je planirano, Emerson Royal mogao bi postati sljedeće pojačanje za Rossonere.

Ova pojačanja podići će konkurenciju unutar tima, a Milan će tražiti put do viših pozicija na tabeli. Očekuje se da će transferi dodatno osnažiti tim u nadolazećoj sezoni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -