Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVDeadpool i Wolverine srušili rekorde na otvaranju filma

Deadpool i Wolverine srušili rekorde na otvaranju filma

Fantastično otvaranje trećeg Deadpool filma

Najnoviji film u Deadpool serijalu, pod nazivom “Deadpool i Wolverine”, postigao je nevjerojatne rezultate na kino blagajnama. U svom prvom vikendu prikazivanja, film je ostvario prihod od 205 milijuna dolara u američkim kinima. Ovim uspjehom, ovaj Marvelov film našao se među desetericom najboljih otvaranja u povijesti.

Rekordi i postignuća filma

“Deadpool i Wolverine” je postao film s najboljim otvaranjem među onima s “R” klasifikacijom. Također, zauzeo je prvo mjesto u najboljem otvaranju godine. Do sada je film zaradio ukupno 438 milijuna dolara na svjetskim blagajnama, od čega je značajan dio usmjerio prema pokrivanju budžeta od 200 milijuna i reklamne kampanje.

Marvelova dominacija u kino svijetu

Ova zarada predstavlja značajan korak za Marvel, koji je sada prešao nevjerojatnih 30 milijardi dolara zarade u ukupnom prikazu svojih filmova na svjetskim kino blagajnama. “Deadpool i Wolverine” nije jedini novitet u top 10, jer je komedija “The Fabulous Four” također debitirala na osmom mjestu.

Pregled trenutnog stanja u kinima

Na drugom mjestu nalazi se “Twister 2” s ukupnom zaradom od 221 milijun dolara. Ovaj vikend, “Sakupljač duša” nastavlja sa dobrim rezultatima, dok animirani film “Izvrnuto obrnuto 2” prelazi granicu od 1.5 milijarde dolara na svjetskim blagajnama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -