Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzJelena Karleuša oduševila publiku u Čelincu, uprkos promjenama u programu

Jelena Karleuša oduševila publiku u Čelincu, uprkos promjenama u programu

Juče je na Trgu Čelinac, s početkom u 19 sati, nastupila popularna pjevačica Jelena Karleuša. Ova muzička zvijezda je svoj koncert održala pred oduševljenom publikom, a nakon nastupa, zaputila se u Budvu na još jedan koncert.

Koncert Jelene Karleuše u Čelincu

Pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila snimak kako ulazi u avion Cessna registarskih oznaka E7-SBA, koji je u vlasništvu Republike Srpske. Uz poruku, izrazila je zahvalnost svima u Banjoj Luci i Opštini Čelinac.

“Hvala svima u Banjoj Luci i Opštini Čelinac. Kakav doček, kakva organizacija, kako divni ljudi! Bez riječi sam!” napisala je Jelena Karleuša. Dodala je kako se osjeća voljeno i poštovano, te se uputila ka drugom koncertu u Crnoj Gori.

Promjena u programu

Organizatori su ranije najavili da će povodom Dana Opštine Čelinac, koji se obilježava 27. jula, nastupiti Ceca. Međutim, u posljednjem trenutku došlo je do promjene, te je umjesto nje nastupila Jelena.

Ceca je istakla da njen menadžment nikada nije potvrdio nastup u Čelincu, te da je njeno ime zloupotrijebljeno. Osim Jelene, na sceni su sinoć nastupili i Mile Kitić, Maja Marijana, Slaven Đukanović i drugi izvođači.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -