Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeShowbizzCeline Dion se vratila na scenu: Evanđelje snage i odlučnosti na ceremoniji...

Celine Dion se vratila na scenu: Evanđelje snage i odlučnosti na ceremoniji otvaranja Pariza 2024

Pjevačica Celine Dion ponovno je oduševila publiku nakon četiri godine pauze izazvane rijetkim poremećajem. Naime, nedavno je javno nastupila na Eiffelovom tornju, gdje je izvela emotivnu pjesmu “Hymne A L'Amour”. Ovaj spektakl bio je dio ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu 2024.

Radosna povratak u Pariz

Nakon izvedbe, Dion se obratila svojim obožavateljima putem Instagram profila. “Počašćena sam što sam nastupila večeras za ceremoniju otvaranja Pariza 2024”, izjavila je pjevačica. Uticaj koji je Pariz imao na nju bio je očigledan, posebno s obzirom na to koliko voli taj grad.

Poruke sportistima

Celine nije nepoznata javnost i ona je sportistima uputila motivacione poruke. “Svi ste bili toliko usredotočeni na svoj san. Nadam se da to što ste ovdje znači da vam se san ostvario”, poručila je Dion. Ove riječi ohrabrenja sigurno su inspirisale mnoge sportiste u njihovim nastojanjima.

Izazovi i snaga

Iako se suočava s izazovima zbog sindroma ukočene osobe, Celine je pokazala ogromnu hrabrost i odlučnost da nastupa. Njen nastup na ceremoniji zasigurno će ostati urezan u sjećanjima svih prisutnih kao jedan od najemotivnijih trenutaka večeri.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -