Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzReper Viz Kalifa i model Ajmi Aguilar dočekali svoju ćerku Kadencu

Reper Viz Kalifa i model Ajmi Aguilar dočekali svoju ćerku Kadencu

Reper Viz Kalifa i model Ajmi Aguilar sa oduševljenjem su dočekali svoje prvo zajedničko dijete, devojčicu po imenu Kadenca. Ajmi je ovu radosnu vijest podijelila na društvenim mrežama, tačnije na TikToku, 24. jula.

Detalji o porođaju

U videu koji je objavila, Ajmi je otkrila da se porodila tačno nedelju dana ranije. Iako je uzbuđena povodom dolaska svoje kćerke, priznala je da porođaj nije prošao prema njenim očekivanjima. “Poderala sam se i sada imam šavove,” rekla je Ajmi, otkrivajući izazove s kojima se suočila tokom porođaja.

Porodica i ljubavni život

Viz Kalifa već ima sina Sebastijana Tejlora iz prethodne veze s Amber Rouz. Ovo je njegovo drugo dijete, a vijest o trudnoći obznanili su 16. juna, na Dan očeva. “Devojčica na putu,” napisao je Viz uz fotografiju testiranja trudnoće.

Baby shower i roditeljstvo

Ako je vjerovati Ajmi, njihova baby shower zabava bila je raskošna i nezaboravna. “Dan je bio apsolutno prelep,” istakla je u svojoj objavi. Viz Kalifa naglašava važnost roditeljstva, rekavši da je sjajan otac te smatra da je to njegova životna svrha.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -