Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetKamala Harris dobila podršku Baracka i Michelle Obame za predsjedničke izbore

Kamala Harris dobila podršku Baracka i Michelle Obame za predsjedničke izbore

Kamala Harris, potpredsjednica Sjedinjenih Američkih Država, dobila je značajnu podršku od bivšeg predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle. Ovu informaciju Harris je podijelila na društvenim mrežama, gdje je objavila video razgovora sa Obamom.

Obama ohrabruje Harris

U videu, Obama je izrazio svoju podršku, rekavši: “Michelle i ja ne možemo biti ponosniji što ćemo vas podržati. Učinit ćemo sve što možemo da prođete ove izbore i uđete u Ovalni ured.” Ove riječi dale su dodatnu snagu kampanji Kamale Harris.

Kratka, ali snažna zahvalnica

Kao odgovor na podršku, Harris je izrazila duboku zahvalnost. “O moj Bože. Michelle, Barack, ovo mi mnogo znači”, izjavila je. Potpredsjednica je dodala da se raduje zajedničkom radu tokom kampanje i još jednom naglasila važnost njihovog prijateljstva.

Obamina podrška

Obraćajući se javnosti, Obama je također istakao koliko smatra da će Harris biti odlična predsjednica. “U ovom kritičnom trenutku za našu zemlju, učinit ćemo sve što možemo da osiguramo da pobijedi”, izjavio je Barack Obama.

Ova podrška dolazi u ključnom trenutku dok se Harris priprema za nadolazeće predsjedničke izbore. Njihovo prijateljstvo i saradnja mogu biti značajan faktor u njenoj kampanji.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -