Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomePozitivnoBiznisProslava SysAdmin Daya: Postanite heroj IT svijeta uz popust na školovanje!

Proslava SysAdmin Daya: Postanite heroj IT svijeta uz popust na školovanje!

U čast sistem administratorima, svaki posljednji petak u julu obilježava se kao SysAdmin Day. Ovi stručnjaci su ključni za funkcionisanje svakodnevnog rada u IT sektoru. Njihova mjesečna zarada u regionu može dosegnuti i 2.000 eura.

Zašto su sistem administratori bitni?

Kada internet zakaziva ili računar ne radi, administrator je taj koji rješava problem. Tijekom dana, mnogi se oslanjaju na njihovu stručnost kako bi riješili brojne IT izazove. Bez njih, čak ni programeri ne bi mogli funkcionisati.

Postanite sistem administrator uz ITAcademy

ITAcademy slavi SysAdmin Day s nevjerovatnom akcijom. Do 31. jula nude popust do 900 eura za sve koji žele studirati na odsjeku Administration. Ovo je odlična prilika za one koji žele postati dio IT sektora.

Koje programe možete izbjeći?

Na ITAcademy nudi se izbor između Network Administration i Microsoft Administration. Programi su prilagođeni i početnicima, a vode ih iskusni sistem administratori. Završetkom obrazovanja, polagat ćete certifikate iz Microsofta, CompTIA, Cisco ili Linux Professional Institute.

Kako započeti uspješnu karijeru?

Obrazovanje na ITAcademy pruža resurse za uspješnu karijeru. Osim tehničkog znanja, imate priliku uspostaviti kontakte s poslodavcima preko Centra za razvoj karijere. Također, dostupni su programi za razvoj vještina i usavršavanje jezika.

Povodom SysAdmin Daya, prijavite se i zakoračite u svijet sistem administracije uz popuste do 900 eura. Postanite heroj koji uvijek rješava probleme i uživa u zasluženom poštovanju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -