Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometBorčevi navijači pružili podršku, trener i kapiten istakli važnost

Borčevi navijači pružili podršku, trener i kapiten istakli važnost

Borčevi navijači podrška do neba

Fudbalski klub Borac zabilježio je poraz rezultatom 3:2, ali je atmosfera na stadionu bila puna podrške zahvaljujući vjernim navijačima. Trener Mladen Žižović i kapiten Srđan Grahovac nisu propustili priliku da istaknu važnost navijača u njihovom sportskom putovanju.

Grahovac se zahvalio navijačima na dolasku izražavajući nadu da će stadion u Banjoj Luci biti ispunjen do posljednjeg mjesta u revanšu. “Kapa dole, hvala im do neba, lijepo ih je vidjeti, lijepo je daleko od kuće vidjeti Borčeve zastave. Stvarno mi to cijenimo, pričamo da je mnogima teško u Banjoj Luci doći na utakmicu, sada su uzeli slobodno na poslu, prevalili toliki put i pružili nam podršku. Prelijepa slika, vidimo da su zadovoljni, hvala do neba i nadam se da će da gori Gradski stadion u revanšu”, kazao je Grahovac.

Žižović naglasio snagu vjernih navijača

Žižović je istakao hrabrost Borčevih navijača koji su u jednom trenutku preuzeli inicijativu nad domaćim navijačima, što nije lako postići na gostujućem terenu. “Njih stotinjak su jedno vrijeme nadjačali domaće navijače, a to nije lako u Solunu. Dobili su aplauz od domaće publike, to je naš 12. igrač, svi smo im zahvalni što su prevalili toliki put i pružili nam podršku”, naglasio je Žižović.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -