Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljeGlycolic Acid 7% Toning Solution - Čarobni štapić za stopala od The...

Glycolic Acid 7% Toning Solution – Čarobni štapić za stopala od The Ordinary

The Ordinary Glycolic Acid 7% – tajna za stopala bez suhe kože

S ljetom dolazi problem suhe kože na stopalima, ali rješenje može biti The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution. Ovaj proizvod kultnog kozmetičkog brenda, The Ordinary, postaje hit zahvaljujući svojim čarobnim svojstvima za stopala, što potvrđuju i korisnice na društvenim mrežama.

Čudesna glikolna kiselina

Glikolna kiselina jećeći sastojak ovog proizvoda, a koristi se za nježan kemijski piling kože. Mnoge žene su oduševljene njegovim učinkom na stopalima, uklanjajući čak i tvrdokornu kožu na petama.

Pedikura uz The Ordinary Glycolic Acid 7%

Prema preporukama stručnjaka, ovaj toner može se koristiti za pedikuru, ali ne više od dva puta sedmično. Dovoljno je natopiti blazinice tonerom i nježno umasirati stopala, zatim dodati hidratantnu kremu i obući čarape. Rezultati su brzi i impresivni.

Višenamjenski proizvod

The Ordinary Glycolic Acid 7% Toning Solution nije samo za stopala. Ovaj proizvod može se koristiti i za njegu lica, za blistaviju kožu, ili čak kao dezodorans za pazusima radi uništavanja bakterija.

Gdje kupiti The Ordinary Glycolic Acid 7%?

Zainteresirane osobe mogu nabaviti ovaj revolucionarni proizvod u nekoliko prodajnih mjesta u Hrvatskoj ili ga naručiti online po cijeni od svega 9.30 eura.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -