Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiRegijaEmotivna sahrana ubijenog policajca Nikole Krsmanovića u Jarebicama kod Loznice

Emotivna sahrana ubijenog policajca Nikole Krsmanovića u Jarebicama kod Loznice

Danas je u Jarebicama kod Loznice održana sahrana ubijenog mladog policajca Nikole Krsmanovića (34) na kojoj je prisustvovao veliki broj policije, prijatelja, komšija i poznanika. Krsmanović je tragično stradao u noći između srijede i četvrtka kada je u rutinskoj kontroli na njega pucao Faton Hajrizi, a njegovog kolegu Vjekoslava Ilića (50) ranio.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić također je bio prisutan na sahrani kako bi odao počast stradalom policajcu iz Draginaca. Mnoštvo mladih policajaca i policajki došlo je da isprati Nikolu na posljednji put, noseći bukete cvijeća i pognutih glava.

Kolona koja je krenula ka grobu bila je duga, tiha i puna tuge. Oproštaj od Nikole bio je posebno emotivan, sa suzama čak i kod najhrabrijih kolega u uniformi, dok su mještani isticali njegovu hrabrost i čestitajući ga kao zaštitnika Loznice.

Uz prisustvo velikog broja ljudi koji su došli da odaju počast Nikoli Krsmanoviću, sahrana je protekla uz veliku dozu tuge i pijeteta za mladog i hrabrog policajca čije je prerano okončani život potresao celu zajednicu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -