Petak, 18 Oktobra, 2024
Organizacija vjencanja
HomeLjepotaBelma Tvico predstavila novi modni prostor sa pogledom na Latinsku ćupriju

Belma Tvico predstavila novi modni prostor sa pogledom na Latinsku ćupriju

Modna dizajnerica Belma Tvico nedavno je otvorila novi showroom koji će služiti kao dom za njene kreativne kreacije. Klix.ba je imao priliku posjetiti prostor prije zvaničnog otvorenja koje je zakazano za večeras. Smješten uz obalu rijeke Miljacke, ovaj prostor oduševit će sve ljubitelje mode svojim očaravajućim pogledom na Latinsku ćupriju.

Belma Tvico već dugo vremena tragala je za savršenim mjestom za izlaganje svojih kolekcija. Konačno je pronašla prostor koji je na prvi pogled oduševio svojom prirodnom svjetlošću i prostranošću. Sudbinsko poslijepodne dovelo ju je do nove lokacije koja će postati njeno igralište kreativnosti.

Novi showroom smješten je u zgradi iz austrougarskog perioda iz 1890. godine koja spaja elemente njemačke klasike s naslijeđem austrijskog baroka. Ova kombinacija arhitektonskih stilova stvara jedinstven ambijent koji svaku dizajnersku kreaciju oživljava dolaskom nove kolekcije.

U procesu dizajniranja showrooma, Belma Tvico je sarađivala s arhitektonskim studijom Cube Design i Tarikom Musakadićem, kreativnim direktorom Samus nakita. Njihova strast i pažnja posvećeni su detaljima, što je rezultiralo stvaranjem prostora koji savršeno odražava viziju i identitet brenda Belma Tvico.

Prvi izloženi komadi bit će bridal kolekcije, ali svakako se može očekivati i širenje asortimana u budućnosti. Belma Tvico je ponosna što će imati priliku predstaviti svoje kreacije u ovom jedinstvenom i inspirativnom prostoru, a svi modni entuzijasti mogu biti sigurni da će u showroomu doživjeti pravi estetski doživljaj.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

- Advertisement -