Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportOstali sportoviMike Tyson odustaje od borbe s Paulom, ali ne odustaje od ringa

Mike Tyson odustaje od borbe s Paulom, ali ne odustaje od ringa

Mike Tyson, legendarni bokser, koji je planirao borbu s Paulom zakazanu za 20. juli, nažalost, neće se boriti s ovim mladim protivnikom. Umjesto Tysona, Paul će se suočiti s drugom borbom, i to protiv BKFC legende Mikea Perryja, koji će se održati ovog vikenda.

Iako je ovo iznenađujuća vijest za mnoge, Tyson ne odustaje od svoje boksačke karijere. On je otkrio da je trenutno oporavlja od zdravstvenog problema koji je doživio tokom leta između Miamija i Los Angelesa te da će se vratiti u ring čim bude spreman.

U intervjuu za Esquire, Tyson je odgovorio na kritike koje je dobio od boksera Deontaya Wildera i drugih koji su tvrdili da je prestar za boksanje. Izjavio je: “Ovisan sam o slavi i volim kada ljudi razmišljaju o meni. Radije ću živjeti kratak život u slavi nego dug život u ‘mraku’. Zbog toga sam počeo boksati i stekao ovaj j***ni status. Nikad mi nije dosta, i jurit ću to do kraja života.”

Unatoč kritikama, Tyson ne planira se povući iz ringa. On tvrdi da ga Paul neće povrijediti te da je i dalje u odličnoj formi. “Svi kažu da ovo nema smisla, ali koliko on ima godina? Wilder nije ja. On ne može otići u Mongoliju da ga netko prepozna”, istaknuo je Tyson.

Unatoč tome što je promijenio protivnika za sljedeću borbu, fanovi Mikea Tysona mogu biti sigurni da će ih njihov omiljeni boksač još uvijek iznenaditi i zabavljati u ringu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -