Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSrpski glumac Lazar Ristovski progovorio o vezi s partnericom Anicom

Srpski glumac Lazar Ristovski progovorio o vezi s partnericom Anicom

Srpski glumac Lazar Ristovski (71) oduševio je obožavatelje prošle godine kada je potvrdio vezu s 39 godina mlađom partnericom Anicom Lazić. Njihovu ljubav su mnogi osudili, ali par se nije osvrtao na negativne komentare.

Prije nego što su započeli vezu, Lazar se rastao od supruge Danice s kojom je proveo 42. godine. Međutim, glumac i Anica su ostali posvećeni jedno drugome i zajedno su nastupali u filmu “Dream Team”, a sada su i partneri na ekranu u popularnoj seriji “Popadija”.

Anica je nedavno gostovala u emisiji “Premijera” i tom prilikom otkrila kako razmišlja o vjenčanju i kakva je u ljubavi. “Ja nisam puno maštala o vjenčanju kad sam bila djevojčica, niti mi je danas to vrlo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija bit. Nama ženama godi da nosimo vjenčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije mi je živjeti suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu”, izjavila je Anica.

Lazar Ristovski je poznat po svojim brojnim filmskim ulogama i ostvarenjima na domaćem i međunarodnom širem. Iako se, kao i svaka javna osoba, suočava s osudama i kritikama, Lazar i Anica su odlučni u svojoj ljubavi i ne daju da im tuđi komentari pokvare sreću.

Par je dokaz da ljubav ne poznaje granice i razlike u godinama te da je najvažnije pronaći istinsku srodnu dušu, bez obzira na predrasude. Oni nastavljaju svoju vezu ispunjeni srećom i ljubavlju, a kako će se njihova priča dalje razvijati, ostaje da vidimo.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -