Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometIsmir Mirvić podijelio snimak proslave nakon prolaska Sarajeva u drugo pretkolo Lige...

Ismir Mirvić podijelio snimak proslave nakon prolaska Sarajeva u drugo pretkolo Lige prvaka

Prvi čovjek Sarajeva, Ismir Mirvić, podijelio je snimak iz svečane lože nakon posljednjeg penala Elvira Durakovića, koji je donio prolazak Sarajevu u drugo pretkolo Lige prvaka. Iako nije bio prisutan na utakmici, Mirvić je posredstvom svojih saradnika objavio snimak proslave.

Nakon velike borbe na terenu, u kojoj su igrači Sarajeva dali sve od sebe, oko 22.000 gledalaca zadovoljni su napustili tribine našeg najvećeg stadiona. U svlačionici je nastala prava fešta među nogometašima i stručnim štabom. Na licima igrača moglo se vidjeti koliko im je ova pobjeda i prolazak dalje značio.

Narednu sedmicu, Sarajevo će igrati protiv Spartaka iz Trnave (Slovačka) u drugom pretkolu Lige prvaka. Prvi duel igra se 25. jula na Koševu, dok je revanš sedam dana kasnije u Slovačkoj.

Prolaskom u drugo pretkolo, Sarajevo ima priliku da zaradi značajnu cifru. Ukoliko eliminišu Spartak, očekuje ih ozbiljan prihod. Oduševljenje navijača je veliko, a svi se nadaju još većem uspjehu i napretku u ovom takmičenju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -