Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetLara Trump predstavlja "mekšu stranu" Donalda Trumpa i fokusira se na njegovu...

Lara Trump predstavlja “mekšu stranu” Donalda Trumpa i fokusira se na njegovu ulogu kao djeda

Noseći elegantnu crnu haljinu i svjetlucavi broš sa zastavom SAD-a, Lara Trump je iskoristila svjetla reflektora da bi glasačima “prodala mekšu stranu” svog svekra Donalda Trumpa. Fokusirajući se na njegovu ulogu kao ljubaznog i brižnog djeda, Lara je pokušala osvojiti srca birača na skupu.

Na skupu koji je okupio pristalice republikanske stranke, članovi su vrištali od oduševljenja dok je Lara podizala šaku i govorila o nedavnom pokušaju napada naoružanog čovjeka. “Možda ste u subotu morali da vidite stranu Donalda Trampa za koju niste bili sigurni da postoji, dok je niste vidjeli svojim očima”, rekla je okupljenima, pokušavajući istaknuti humanitarnu stranu svog svekra.

Laru Trump, koja je ujedno i dopredsjednica Republikanske stranke, svekar je odabrao za ovu ulogu dok se bori za još jedan mandat u Bijeloj kući. Ona, njen suprug Eric i njegov stariji brat Don Jr. postali su ključni glasovi u kampanji Donalda Trumpa protiv američkog predsjednika Joea Bidena i smatraju se jednim od najutjecajnijih političkih figura u njegovom krugu.

Lara se također osvrnula na pitanje o troškovima i korištenju novca. “Ovdje sam da bih uvjerila ljude koji su imali sumnje u to kako se njihov novac troši… Vjerujte mi, ja sam snahe Donalda Trumpa. Osigurat ću da svaki cent ide za ciljeve koje republikanski glasači cijene”, izjavila je s ponosom.

Sa sve male podrške i angažmana unutar republikanske stranke, Lara Trump nastavlja privlačiti pažnju javnosti i ostajući centralna figura u političkoj areni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -