Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeCrna HronikaTragična nesreća u Srednjobosanskom kantonu: Motociklista poginuo u sudaru s BMW-om

Tragična nesreća u Srednjobosanskom kantonu: Motociklista poginuo u sudaru s BMW-om

Motociklista je poginuo u tragičnoj nesreći koja se dogodila u Srednjobosanskom kantonu. Glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova, Hasan Hodžić, potvrdio je da se nesreća desila oko 17:30 sati, u kojoj su učestvovali motocikl i putničko motorno vozilo BMW.

U direktnom sudaru sa BMW-om, motociklista je nažalost izgubio život na mjestu nesreće. Detalji o identitetu i starosti nisu trenutno dostupni.

Nesreća je izazvala zastoje u saobraćaju, te se on odvija otežano jednom trakom naizmjenično. Pripadnici OKP PU Bugojno obavljaju uviđaj, a tužilac nadgleda situaciju kako bi se utvrdili svi detalji i okolnosti ovog tragičnog događaja.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona apeluju na sve vozače da budu oprezni i poštuju saobraćajne propise kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća.

Ova nesreća se dogodila u trenutku kada su brojne porodice na putu ka vikendicama i odmaralištima, stoga je važno da vozači budu dodatno oprezni i pojačaju pažnju.

Nažalost, ovakvi tragični događaji su podsjetnik koliko je važno da svi budemo odgovorni u saobraćaju i da svojim ponašanjem čuvamo svoje i tuđe živote.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -