Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzSanja Marinković otvoreno o svom privatnom životu i razvodu

Sanja Marinković otvoreno o svom privatnom životu i razvodu

Voditeljica Sanja Marinković rijetko iznosi detalje iz svog privatnog života, ali nedavno je otvoreno govorila o ljubavi i razvodu. Ona je istakla da joj je povjerenje najvažnije u odnosima i da je poštovanje najteže održati. Sanja je također priznala da ima osjećaj da muškarci imaju predrasude prema njoj, ali joj to više nije važno jer se trudi biti nježnija prema sebi.

Također, voditeljica je podijelila svoje iskustvo razvoda i kako je to promijenilo nju i njenog sina Strahinju. Priznala je da nije odmah suočila sina sa istinom o razvodu i da je to bio težak put. Sanja je također istakla da je podrška porodice mnogo značila u tom teškom periodu.

Razmišljajući o braku, Sanja je rekla da vjeruje u ljubav za cijeli život, ali smatra da je brak prevaziđena institucija. Ona je ispričala da je kasno ušla u brak i da je pokušavala da njena priča bude baš onakva kakvu je oduvijek maštala. Međutim, s vremenom je shvatila da će prava ljubav pronaći put do nje i da je najvažnije imati nekog pored sebe ko će da joj ulije da ne mora sve sama.

Sanja Marinković je hrabra žena koja javno iznosi svoje stavove i iskustva, a njen otvoren pristup o privatnom životu inspiriše i hrabri druge ljude da budu iskreni i autentični.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -