Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinAuto IndustrijaMaximum Tuning Show: Vozila, zabava i adrenalin na jednom mjestu!

Maximum Tuning Show: Vozila, zabava i adrenalin na jednom mjestu!

Prvi dan Maximum Tuning Showa koji se održava ovog vikenda je rezervisan za nezaboravnu zabavu i dozu adrenalina. Posjetitelji će imati priliku uživati u izvedbama popularnih DJ-a kao što su DJ, Loš Sin, Oneli i YNG Miki. Uz muziku koja će se puštati, publika će moći uživati u drive-in kinu i gledati uzbudljive scene drifta.

Međutim, vrhunac događaja je zakazan za drugi dan, 21. jula, kada će se održati takmičenje. Svi će imati priliku da uživaju u spektaklu raspoređenom po različitim kategorijama i podkategorijama. Takmičari će se predstaviti u kategorijama styling, dB drag i dB exhaust, a stručni žiri će u sastavu Nermin Ligata-Liga, Dragan Lukić i Duško Marjanović ocjenjivati njihove performanse u dB dragu.

Pored prestiža koji će takmičari steći, za najbolje su osigurane i vrijedne nagrade. Ali to nije sve! Za one koji traže pravu adrenalinsku dozu, pripremljen je i drift challenge. Očekuje se da će na pisti svoje vještine prikazati poznati drifteri Danilović Pero iz Sarajeva i Drift klub Šibanija. Također, poseban gost iznenađenja najavljen je kao prava drift atrakcija.

Organizatori iz Maximum Tuning kluba pozivaju sve ljubitelje automobila, oktanskog ludila i zabave da im se pridruže na BIHAMK-ovom poligonu u Butmiru. Obećavaju nezaboravan vikend uz pregršt uzbuđenja i sjajnu atmosferu. Prilika za druženje, upoznavanje novih ljudi i razmjenu znanja iz svijeta tuninga ne smije se propustiti. Dođite i uz maksimalnu podršku, iskažite svoju strast prema automobilima i budite dio nezaboravne priče, samo na Maximum Tuning Showu!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -