Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometRonaldinho predstavio novi dres Barcelone za sezonu 2024/25

Ronaldinho predstavio novi dres Barcelone za sezonu 2024/25

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho nedavno je predstavio novi dres Barcelone za sezonu 2024/25. Ovaj dres je napravljen u saradnji sa američkim brendom Nike i neodoljivo podsjeća na dres koji je Barcelona nosila u sezoni 2006/07.

Glavna razlika ovog dresa je što se grb kluba nalazi na sredini, umjesto na lijevoj strani kao što je to uobičajeno. Osim toga, dres nije na pruge, već lijeva strana je u plavoj boji, dok je desna strana crvena. Slične boje se koriste i za rukave.

Ispod grba se nalazi i logo najvećeg sponzora kluba, Spotifyja. Prve impresije navijača su izvrsne, jer ne kriju oduševljenje izgledom dresa.

Barcelona je opisala novi dres kao “nadahnut naslijeđem, putanjom i korijenima kluba”. Ova promjena u dizajnu dresa predstavlja osvježenje, ali i povratak starom stilu koji je obilježio uspjehe kluba.

Ronaldinho, koji je bio jedan od najvećih igrača u historiji Barcelone, bio je ponosan da predstavi novi dres svog nekadašnjeg kluba. Nadamo se da će novi dres inspirisati sadašnje igrače Barcelone da ostvare uspjehe kao što su to činili u prošlosti.

Barcelona se nada da će novi dres donijeti sreću i uspjeh klubu u narednoj sezoni. Navijači već jedva čekaju da ga vide na terenu i podrže svoj omiljeni tim.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -