Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzJelena Karleuša iznenadila svojim neobičnim stylingom na Belgrade Music Weeku

Jelena Karleuša iznenadila svojim neobičnim stylingom na Belgrade Music Weeku

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša nedavno je oduševila publiku svojim nastupom na posljednjoj večeri Belgrade Music Weeka. Međutim, ono što je najviše privuklo pažnju nije samo njen glas i scenski nastup, već i neobičan modni stil koji je Jelena odabrala za ovu priliku.

Jelena se pojavila na pozornici u bodiju boje kože sa zanimljivim srebrnim detaljima koji je istaknuo sve njene atribute. Kombinirala ga je s metalnim čizmama, stvarajući jedinstvenu i provokativnu sliku. Ovaj modni izbor iznenadio je prisutne i potakao brojne komentare i pohvale.

Međutim, nije samo njen stil bilo što što je privuklo pažnju. Tokom njenog nastupa, na pozornicu je padalo mnoštvo ruža, simboličan gest njene obožavatelje. Karleuša je bila dirnuta ovim gestom pa se nakon nastupa zahvalila svojoj publici putem objave na Instagramu.

Osim ruža, na pozornici se pojavila i plišana igračka koju je Jelena iskoristila da je ukomponira u svoj nastup. Također, u jednom trenutku na pozornicu se pridružio i Devito s kojim Jelena ima duet pod nazivom ‘Nepogrešivo’. Tokom izvedbe pjesme, Karleuša je oduševila obožavatelje provokativnim plesom koji je podsjetio na poznati popkulturni trenutak iz 2013. godine, kada su Majli Sajrus (Miley Cyrus) i Robin Tike (Thicke) izveli sličan ples.

Jelena Karleuša je još jednom svojim nastupom i stilom uspjela privući pažnju i ostaviti trag na muzičkoj sceni. Njen neobičan modni stil i provokativni nastupi postali su zaštitni znak ove talentirane pjevačice.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -