Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetVozač pobjegao s mjesta incidenta u Parizu, policija u potrazi

Vozač pobjegao s mjesta incidenta u Parizu, policija u potrazi

Policija u Parizu objavila je da je vozač vozila pobjegao s mjesta incidenta u 20. aranžmanu grada, u kojem je jedna osoba stradala, a još pet ih je povrijeđeno. Također, jedan od putnika u automobilu bio je pozitivan na alkohol i droge, prema informacijama koje je policija dobila.

Incident se dogodio kada je vozilo automobilom udarilo u terasu jednog bar-restorana. Na terenu je trenutno veliki broj policajaca i hitne medicinske ekipe, kako se može vidjeti na fotografijama i videosnimcima. Pored toga, Francuska je trenutno pod visokim stepenom sigurnosti zbog nadolazećih Olimpijskih igara koje će se održati u Parizu od 26. jula do 11. augusta.

Policija je pokrenula potragu za vozačem koji je pobjegao s mjesta incidenta. Detalji o identitetu vozača još uvijek nisu poznati. Također, istražuju se i okolnosti koje su dovele do ovog nesrećnog događaja.

Sigurnost je jedan od glavnih prioriteta kako za lokalno stanovništvo, tako i za posjetitelje koji će prisustvovati Olimpijskim igrama. Ovim incidentom podsjećaju se na potrebu jačanja sigurnosnih mjera i pažnje u prometu.

Nadamo se da će policija uspjeti identificirati vozača i da će on odgovarati za svoje postupke. Također, želimo brz oporavak svim povrijeđenim osobama i izražavamo najdublje saučešće porodici osobe koja je izgubila život u ovom tragičnom događaju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -