Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzŽena iz Dubaija putem Instagrama objavila razvod od supruga

Žena iz Dubaija putem Instagrama objavila razvod od supruga

Žena iz Dubaija šokirala je javnost objavom na Instagramu u kojoj je proglasila razvod od svog supruga. Shaikha Mahra Mohammed Rashed Al Maktoum objavila je fotografiju sa porukom u kojoj je jasno izrazila svoju odluku.

“Dragi mužu, pošto si zauzet drugim prijateljima, ovim putem proglašavam naš razvod. Razvodim se od tebe, razvodim se od tebe i razvodim se od tebe. Čuvaj se. Tvoja bivša žena”, napisala je Shaikha ispod fotografije na svom profilu.

Ova objava izazvala je veliko interesovanje i podršku javnosti. Mnogi su joj u komentarima pružili podršku i iskazali divljenje zbog hrabrosti da donese ovu odluku.

“Kada jaka žena zna koliko vrijedi. Mashallah”, “Smatram da je osnažujuće kada žena prepozna svoju vrijednost i samouvjereno se drži svog mišljenja”, “Uvijek sam tu za tebe”, samo su neki od komentara podrške koje je Shaikha dobila.

Iako nije bilo službenog saopćenja iz kraljevske porodice Maktoum, koja vlada Dubaijem, neki pratitelji spekulišu da je njen profil možda hakovan. Ipak, ova informacija nije potvrđena.

Shaikha se udala za svog supruga, Mohammeda, u maju prošle godine, a nedavno su postali roditelji. Sada su svi zaprepašteni činjenicom da je sa njenog Instagram profila obrisana svaka fotografija na kojoj je bila zajedno sa suprugom.

Ostaje da vidimo što će se dalje događati u ovoj priči i da li će Shaikha Mahra otkriti više detalja o svojoj odluci.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -