Petak, 20 Septembra, 2024
HomeSportNogometNeočekivani gost na treningu: Lisica ušetala na stadion uoči ključne utakmice

Neočekivani gost na treningu: Lisica ušetala na stadion uoči ključne utakmice

Dok su igrači predstavnika Kazahstana uvježbavali posljednje akcije prije sutrašnje utakmice, na stadionu se pojavila neočekivana posjetiteljka – lisica koja se slobodno šetala kraj tribina. Ova neobična scena privukla je pažnju Kazahstanaca, a zvanična Facebook stranica tima objavila je video posjete ovog neočekivanog gosta njihovom treningu.

Utakmica između Sarajeva i Aktobea, koja se igra u okviru Europske lige, privlači veliku pažnju stanovnika glavnog grada Bosne i Hercegovine. U prvoj utakmici, koja je odigrana prije šest dana u Kazahstanu, Sarajevo je ostvarilo pobjedu rezultatom 1:0, što ih stavlja u povoljan položaj za prolazak u narednu fazu takmičenja.

Euforija je zahvatila Sarajevo uoči ovog ključnog meča, a tribine stadiona Koševo se očekuju ispunjene do posljednjeg mjesta. Nekoliko fanova se već okupilo ispred stadiona u želji da osigura svoje mjesto za sutrašnju utakmicu.

Revanš susret između Sarajeva i Aktobea zakazan je za sutra u 21:00 sati. Svi se nadaju da će Sarajevo ostvariti još jednu pobjedu i osigurati svoje mjesto u narednoj rundi takmičenja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -