Petak, 20 Septembra, 2024
HomeShowbizzAmra Džeko otkriva svoju tajnu zdravog načina života i kako se hrani

Amra Džeko otkriva svoju tajnu zdravog načina života i kako se hrani

Amra Džeko, popularna bh. manekenka i supruga kapitena fudbalske reprezentacije BiH Edina Džeke, oduvijek je bila poznata kao strastvena zaljubljenica u zdrav način života i fitness. Svojim pratiteljima na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije na kojima prikazuje svoj impresivan fitnes napredak.

U nedavnom postu, Amra je otkrila svoj način treninga i ishrane koji joj pomažu da održava svoju snagu i lijep izgled. “Treniram jednom dnevno po sat vremena, pet do šest puta sedmično. Ali ono što je najbitnije za uspjeh u postizanju dobrog zdravlja i lijepog izgleda je ishrana”, napisala je Džeko.

Amra se također pohvalila da sama priprema svaki obrok, a često i njen suprug Edin Džeko jede istu hranu. Za večeru često priprema ribu i salatu ili samo salatu. Za ručak voli jesti piletinu ili ćuretinu sa povrćem i salatom ili rižu sa povrćem. Jutro započinje čašom vode i pola limuna, svježe iscjeđenim sokom od celera i kafom. Jabuka je obavezni jutarnji snack.

Svojim pratiteljima Amra je također priznala da, iako se većinom hrani zdravo, uživa u junk foodu kao što je npr. sushi ili s vremena na vrijeme popije protein šejk ili pomete pola tegle nutelle. Ona naglašava da se radi o balansu i da je s vremena na vrijeme u redu i uživati u omiljenim poslasticama.

Amrin tajni recept za uspjeh u održavanju zdravog načina života uključuje disciplinu, ljubav prema životu i odgovornost prema djeci. Ona ističe da je svojim klincima uzor i da su zajednički treninzi sa djecom izvor zabave, stvaranje navike svakodnevne fizičke aktivnosti i motivacija za održavanje zdravlja.

Amra Džeko svojim primjerom pokazuje da se zdrav način života može postići kroz balansiranu ishranu, redovnu fizičku aktivnost i ljubav prema sebi i svojoj porodici.

Izvor: [link vijesti]

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -