Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzGoran Bregović otkriva: Htjeli su me izbaciti s terena jer sam malo...

Goran Bregović otkriva: Htjeli su me izbaciti s terena jer sam malo trčao

Muzičar Goran Bregović se prisjeća vremena kada je igrao nogomet na beogradskom Košutnjaku i otkriva da su ga jednom željeli izbaciti s terena jer nije trčao dovoljno. Ova neobična priča iz 1995. godine dolazi iz intervjua koji je Bregović dao za Velike priče.

Bregović je ispričao da su, dok su svirali na Košutnjaku, često igrali nogomet sa svojim prijateljima. U toj ekipi su bili i poznati glazbenici poput Johnnyja Štulića i Maksima Ćatovića. Međutim, kako je Bregović objasnio, njihovo uživanje u nogometu nije donosilo dobre reakcije svih saigrača.

Jednog dana, nakon njihove svirke, ekipa je dobila pravi profesionalni termin za nogomet, što je Bregovića iznenadilo. Međutim, njihov nedostatak nogometnih vještina je izazvao osudu ostalih igrača. Bregović je rekao da je tada bio “označen” kao igrač koji ne zna trčati.

Uprkos kritikama, Bregović je priznao da Johnny Štulić bio najozbiljniji nogometaš među njima. Štulić je stalno igrao u dresu Ajaxa, dok je živio u Holandiji. Bregović se također prisjeća da redovito dolaze fudbaleri, poput Vlade Čapljića i drugih, a jednom su čak dovodili Pericu Ognjenovića koji je nedavno igrao za Real Madrid.

Iako su se često susretali s porazima, Bregović je zaključio da su fudbaleri izbjegavali ponovne okršaje jer su shvatili da je Jugoslavija previše talentirana.

Ova neobična priča iz prošlosti pokazuje da i poznati glazbenici imaju svoje sportske strasti i igraju nogomet, unatoč što su poznati po svojim glazbenim ostvarenjima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -