Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaSnimak trudnice koja uhvatila supruga u preljubi postao viralan na TikToku

Snimak trudnice koja uhvatila supruga u preljubi postao viralan na TikToku

Video koji je postala pravi hit na društvenim mrežama je snimak trudnice u devetom mjesecu koja je uhvatila svog supruga sa ljubavnicom na plaži. Žena, poznata kao “kellysophiaava” na TikToku, odlučila je javno razotkriti aferu svog muža snimajući cjelokupan događaj.

Na snimku se vidi kako muž i ljubavnica leže na plaži, opušteni i nasmijani. Trudnica munjevitom brzinom prilazi paru i započinje žustru raspravu. Dok trudnica besno priča o svojoj devetomjesečnoj trudnoći, ljubavnica se ne pomiče, već se samo smiješi.

Nakon nekoliko trenutaka muž konačno progovara i izjavljuje da su se razveli. Međutim, trudna žena bespomoćno negira tu izjavu tvrdeći da su i te iste večeri bili zajedno. Snimak završava trenutkom kada muž prolazi ispred kamere, držeći povodac svog psa.

U tri snimka koji su objavljeni na TikToku, trudnica također pita ljubavnicu o njihovoj tajnoj vezi i moli je za više informacija. Sve ovo je izazvalo veliku pažnju korisnika ove društvene mreže.

Međutim, ogorčena žena je također podijelila da je njen bivši suprug prijetio i pokušavao ukloniti video zapise tvrdeći policiji da je ona objavila njegove lične podatke. Ona je istakla da planira podijeliti sve informacije, ali prvo želi konsultirati svog advokata.

Ovaj slučaj je još jedan dokaz kako su društvene mreže postale platforma na kojoj se svakodnevno dijele različite priče, a neke od njih postanu viralne u vrlo kratkom vremenskom periodu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -