Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetVivek Ramaswamy: Mogući kandidat za mjesto u Trumpovoj administraciji

Vivek Ramaswamy: Mogući kandidat za mjesto u Trumpovoj administraciji

Vivek Ramaswamy, nova zvijezda Republikanske stranke, mogao bi postati važan dio buduće Trumpove administracije. Kao glavni kandidat za mjesto u administraciji, Ramaswamy je već iskazao svoju spremnost da služi Republikanskoj stranci.

Rođen u Cincinnatiju, trećem najvećem gradu u Ohiu, ovaj biznismen indijskog porekla već je bio kandidat za predsjednika na internim izborima Republikanske stranke. Nakon toga, Ramaswamy je u potpunosti podržao Trumpa i stao iza njega.

Ramaswamy je nedavno izjavio da bi bio spreman služiti Republikanskoj stranci ako bi ga oni to zatražili. Međutim, postoji mnogo spekulacija da bi mogao raditi u potencijalnoj budućoj Trumpovoj administraciji. Analitičari su primijetili da njegova retorika i podrška Trumpu ukazuju da želi biti važan član njegovog tima.

Ova vijest dolazi nakon što je Trump zvanično postao kandidat Republikanske stranke na predsjedničkim izborima koje će se održati u novembru. Nakon potvrde njegove kandidature, Trump je izabrao senatora Vacea za mjesto potpredsjednika.

Vivek Ramaswamy može biti osvježenje i nova snaga u Trumpovoj administraciji, ako bude izabran. Njegovo iskustvo u poslovnom svijetu i politici može donijeti nove ideje i perspektive.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -