Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzOgnjen Amidžić u svom šouu prozvao Desingericu da se drogira

Ognjen Amidžić u svom šouu prozvao Desingericu da se drogira

U posljednjoj emisiji “Ami G Show” popularni TV voditelj Ognjen Amidžić ugostio je Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica. Tokom razgovora, Amidžić je postavio kontroverzno pitanje o drogiranju.

Nakon što je priča krenula o “bauljanju i ćarlivežu”, Amidžić je hrabro upitao gostujućeg pjevača: “Iskreno, da li se ti drogiraš? Čujem da čak i Mik Džeger, sa 80 godina, i dalje uživa u tome.”

Desingerica je brzo odgovorio, izjavivši: “Ma nema šanse, ja samo pijem defrinol.” Amidžić nije odustajao, već je pitao što se dešava kada se konzumiraju droge. Na to je Desingerica odgovorio: “Onda piješ aspirin plus c…”

Nastavljajući zanimljivu konverzaciju, Amidžić je izjavio: “Ako ja zapalim svom snagom, šta onda?” Desingerica je odgovorio sa smijehom: “Pa, onda si polupan.”

Ovaj nekonvencionalni razgovor između Amidžića i Desingerice je privukao pažnju gledatelja, ali i izazvao rasprave o upotrebi droga. Ognjen Amidžić je, kao i uvijek, iskoristio priliku da svojim gledateljima donese nekonvencionalne i intrigantne razgovore sa zanimljivim gostima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -