Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVDžoni Dep u vezi s ruskom manekenkom Julijom Vlasovom

Džoni Dep u vezi s ruskom manekenkom Julijom Vlasovom

Prema informacijama iz britanskog tabloida “Dejli mejl”, poznati glumac Džoni Dep (61) započeo je romantičnu vezu s ruskom manekenkom i kozmetičarkom Julijom Vlasovom (28). Iako se njihova veza opisuje kao jednostavna i nekomplikovana, par se viđa samo povremeno.

Julija Vlasova, koja vodi svoj uspješan kozmetički salon u Pragu, upoznala je Džonija Depa na Filmskom festivalu “Karlovy Vary” 2021. godine. Kako piše “Dejli mejl”, od tog trenutka, njih dvoje se sastaju povremeno, s tim da su uspjeli zabilježiti i zajedničku fotografiju koju je Julija objavila na svom Instagram profilu. Međutim, fotka je brzo uklonjena, ostavljajući prostora za nagađanja o njihovom odnosu.

Iako ni Dep ni Vlasova nisu se oglasili povodom ovih informacija, majka ruske manekenke je izjavila za ruske medije da ne zna ništa o njihovoj vezi i sve upućuje na to da su sva pitanja bolje uputiti njenoj kćerki.

Džoni Dep, koji je u prošlosti bio u javnim vezama s poznatim hollywoodskim glumicama kao što su Vanesa Paradis i Amber Herd, odlučio je zadržati ovu vezu izvan medijske pozornosti. Sa druge strane, Julija Vlasova nastavlja svoju uspješnu karijeru u svijetu mode i ljepote, dok njeni obožavatelji željno iščekuju nove informacije o njihovom odnosu.

Koliko će dugo trajati romansa između Džonija Depa i mlade ruske manekenke, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno – vijest o njihovoj vezi ne prestaje intrigirati javnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -